Fişiere video

MA BATE CONSTIINTA!

Vine o vreme cand simti nevoia sa iei o pauza, sa tragi aer adanc in piept si sa te gandesti…

Desigur imeidiat iti vin in cap o sumedie de intrebari: Ce sa fac? Cum sa fac? De ce sa fac? Am cumparat paine? si tot felul de alte tampenii care aparent nu au nici un sens. Cel mai ciudat lucru este ca daca stai si te gandesti prea mult incepi sa le dai sens si atunci lucrurile se complica.

Acum nu stiu daca fiecare dintre voi se cearta cu ingeri si dracusori imaginari, cert este ca poate iesi un dialog al draqu de amuzant. Acum sa nu va inchipuiti ca fac asta foarte des, dar atunci cand o fac… imginile vorbesc de la sine.

Reclame
Etichetat , , , ,

Cel mai bun nu există

Zilele trecute am ascultat o melodie! Nu a fost orice mp3 ci ultimul single semnat Luce. Probabil nu ati auzit de el sau il ştiţi deja şi acum aveţi pe repeat  „Orasul meu” sau „Secondo Me”. Oricare ar fi cazul un lucru este sigur, baiatul acesta are un strop mai consistent de talent. Hip-hop-ul pentru el este mai mult decât o pasiune. Este în sângele lui şi de fiecare dată când pune mâna pe un microfon devine mai implinit. Pentru că nu poate să stea locului a mai scos o noua melodie „Cel mai bun nu există” Audiţie plăcută!!

Etichetat , , ,
Reclame