Tabloid

Femeile pisică de-a lungul timpului, Mmrrrr!

O ştim cu toţii, e frumoasă, misterioasă, foarte agilă şi îi stă foarte bine într-un costum din latex extrem de mulat. Sare cât ai clipi peste cladiri înalte, se luptă cu răufăcătorii şi întotdeauna mai are o viaţă în plus când te aştepţi mai puţin. Aţi ghicit, este vorba despre Catwoman. Dacă la început a apărut în benzile desenate ca fiind unul dintre inamicii lui Batman, pe măsură ce a trecut timpul ea a devenit un personaj de sine statător îndrăgit de milioane de cinefili din întreaga lume.

Femeia pisică nu a arătat cum o ştim astăzi, ea a suferit numeroase schimbări de-a lungul anilor. Dacă sunteţi curioşi şi vreţi să vedeţi cum arăta Catwoman prin anii 60’ topul de mai jos vă poate ajuta.

Julie Newmar se numără printre primele actriţe ce au dat viaţă celebrului personaj. Ea s-a jucat de-a pisica în serialul de televiziune, Batman, acum 50 de ani. Actriţă americană, dansatoare şi cântăreaţă mai este cunoscută şi pentru rolurile din filme ca Hysterical (1983) sau Real Men (1987), dar va rămâne în istorie drept una dintre cele mai sexi Femei Pisică.

Următoarea Catwoman este nimeni alta decât Michelle Pfeiffer. Ea a apărut în filmul lui Tim Burton(1992), Batman Returns, şi l-a “vrăjit” cum nu se poate mai bine pe  Batman de atunci, Michael Keaton. Cunoscută mai mult pentru rolul din Scarface (1983) al lui Brian De Palma, Pfeiffer a transformat-o pe Catwoman într-un sex-simbol al marelui ecran.

Acum urmează după părerea mea una dintre cele mai sexi Femei Pisică de când s-a născut Batman. O cheamă Halle Berry şi am văzut-o la cinema în 2004 sărind de pe o cladire pe alta îmbrăcată destul de sumar. Deşi filmul a fost un eşec la Box Office, ea primind chiar şi o Zmeură de aur pentru prestaţia jalnică din film, Catwoman rămâne asociată în mintea mea cu imaginea superbei actriţe de culoare fostă câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe din SUA.

Cam acestea sunt cele mai sexi actriţe ce au îmbracat celebrul costum negru de-a lungul timpului. Sunt curios să vad cum se descurcă Anne Hathaway, rămâne de văzut dacă ea se va ridica la nivelul predecesoarelor sale. Din câte am văzut până acum se pare că va fi o reprezentaţie de zile mari. Nu mai am răbdare până în 2012 când este programată lansarea filmului The Dark Knight Rises

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: